Itt az új Shoefie, ami új szintre emeli a Selfie-zés művészetét.

Biztosan mindenki emlékszik még  a digitális fényképezőgépek előtti időkre, amikor a jó öreg 24 vagy 36 képkockás filmekre örökítettük meg a fontos pillanatokat. Az előhívás előtti izgalom senki számára nem ismeretlen, hiszen minden alkalommal kérdéses volt az elkészült képek minősége.

Az elmúlt években azonban a digitális fényképezőknek köszönhetően már jóval egyszerűbb a helyzet, hiszen a több száz képből egészen biztosan születik néhány, amit nyugodt szívvel illesztünk be a családi fotóalbumba, vagy osztunk meg a közösségi oldalunkon.

Manapság hatalmas népszerűségnek örvend a Selfie készítés. Mindent megörökítünk amerre csak járunk. Készül fotó az étteremben, a sétán, a fürdőszobában, bárhol.

szelficipo-001

A kezdeti őrületre gyorsan megjelentek a Selfie készítésre kitalált fényképezőgépek és Selfie botok, melyek megkönnyítették az önmagunkról készített fotók elkészítését.

Majd épphogy elterjedt a Selfie bot, máris arról lehet hallani, hogy egyre több helyen tilos a használata. Sok múzeum, sőt, most már fesztivál is hozott erről szabályokat, mivel a kütyü akár még veszélyes is lehet, főleg ha nagy tömegben használjuk.

szelficipo-003

Egy amerikai cipő márkának, a Miz Mooznak köszönhetően, mostantól viszont a cipőnk orrába csúsztatva készíthetjük el magunkról a hőn áhított fotókat.

szelficipo-004

Használata rendkívül egyszerű, hiszen csak simán becsúsztatjuk kamerás telefonunkat a cipő orrába és lábunkat felemelve már nyomhatjuk is a gombot a lábujjunkkal.

szelficipo-005

szelficipo-006

Ahogy a videóban elhangzik, ez azért is hasznos, mert így mindkét kezünk szabaddá válik és nyugodtan tudtunk fotózni, ölelkezni vagy hasonlókat művelni.

Forrás: boredpanda

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!