Tölts el egy felejthetetlen éjszakát a luxusfelvonóban 2700 méter magasan

Aki szereti az extrém magasságokat és a szokatlan dolgokat, annak az Airbnb jóvoltából most egy nagyon különleges élményben lehet része.

Az egyedi szálláshelyeket kínáló cég legfrissebb promóciójának köszönhetően egy szerencsés nyertes három vendégével együtt most egy felejthetetlen éjszakát tölthet el a francia Alpok egyik népszerű síparadicsomának kifeszített drótkötelén, egy libegő luxus kabinban.

Az Airbnb szállásközvetítő honlap segítségével egyedi szálláshelyeket bérelhetünk helyi házigazdáktól több mint 190 országban.

extrem-palyaszallas-001

A dublini központú cég ezzel a promócióival kívánja népszerűsíteni a couchsurfing szolgáltatását.

extrem-palyaszallas-003

 

A Courchevel síparadicsom 2700 méteren található La Saulire csúcsára vezető kabinos felvonóját fogják néhány óra alatt átalakítani a képen látható négyágyas luxusszobává.

extrem-palyaszallas-002

 

Az tölthet el ebben a kabinban egy éjszakát három vendégével együtt, aki február 26-ig a legfrappánsabb választ adja arra a kérdésre, hogy miért akarja a levegőben tölteni az éjszakát.

extrem-palyaszallas-004

A nyeremény szerint a szerencséseket egy motorszánnal fogják felszállítani a 2700 méteres csúcsra, ahol aztán elfoglalhatják az egy napra elegendő különleges ételekkel és italokkal feltöltött kabinjukat.

extrem-palyaszallas-005

A promóció néhány napja indult és február 26-ig tart.

extrem-palyaszallas-006

A nyertesek nemcsak a március 6-7-i éjszakát töltik majd a levegőben, hanem előtte a környék ételspecialitásait is megkóstolhatják és természetesen síelés is lesz az útban.

extrem-palyaszallas-007

Ha valakit érdekel, itt jelentkezhet.
Forrás: boredpanda

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!