Az internet segítségét kérte a gyászoló édesapa 6 hetes elhunyt kislánya fotójának photoshoppolásához.

Egyszerű kéréssel fordult az internetes közösség felé egy gyászoló apuka, akinek hat-hetes kislánya elhunyt. Nathen Steffel kislányának, Sophiának érdaganat volt a májában, ami miatt születése után sohasem hagyhatta el a kórházat. Az orvosok hat héten át küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteniük. A gyászoló család összes fényképes emléke orvosi eszközökkel a testében mutatja az elhunyt kislányt, azonban a szülei nem így szeretnének rá emlékezni. sophia-005

Ezért az édesapa a legnagyobb internetes közösséghez, a Reddit felhasználóihoz fordult, hátha tud valaki segíteni neki azzal, hogy a Photoshopban szerzett tudásukkal eltüntessék az orvosi eszközöket a képről… a reakciók pedig csodálatosak voltak.
sophia-001
A gúnyról, viccelődésről híres oldal felhasználói megmutatták, hogy van szívük.

sophia-002

Pár nap alatt fantasztikus képek érkeztek, köztük több rajz, festmény, az emberek sokszor egymás munkáit egészítgették ki megállás nélkül, hogy minél jobb, minél szebb eredmény születhessen.

sophia-003

Rengetegen fejezték ki részvétüket is, és léptek kapcsolatba Nathannel, aki alig győzött válaszolgatni az embereknek, megköszönni a munkájukat, kommentjeiket.

sophia-004 Forrás: buzzfeed

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!