Ez a férfi állati jó pasi lett, miután egy évig szakállat növesztett. Próbáld ki!

A szakállviselés elkezdett újra populárissá válni a tengerentúlon, ami azt jelenti, hogy hamarosan itthon is egyre divatosabb lesz. Nem is csoda. A történelem során mindig is a férfiasság és az erő jelképe volt a szakáll, ennek ellenére az utóbbi pár évtizedben inkább a csupasz bőr volt a divat. Ez mostanában megváltozni tűnik.

Olvassátok el ennek a fiúból-férfivé vált embernek a történetét, nagyon érdekes átalakuláson ment át nem csak külsőleg, de belülsőleg is.

Egykor ez volt Jeffrey Buoncristiano arca. Unalmas élete volt, unalmas munkával, egy unalmas városban, Massachusettsben. Arca is, hát, olyan semmilyen volt.

novessz-szakallat-001

Jeffrey Brooklynba költözése után nemsokkal átesett egy szakításon ami miatt eléggé maga alatt volt abban az időben. Egy nap látott egy hipstert nagy bozontos szakállal, és ezzel bepillantást is nyert jövőjébe. A hipster olyan ember, aki kicsit trehányan, nem-törődöm stílusban öltözködik, de mégis nagyon divatos. Jeffrey meglátta a hipstert, akinek stílusa annyira megtetszett neki, hogy eldöntötte, egy ideig nem fog borotválkozni.

novessz-szakallat-002

Hamarosan elkezdett megváltozni az élete. Pár hónappal a szakáll-projekt indulása után egy fotója valahogy elkezdett terjedni az interneten. Az emberek úgy illeték meg, mint “Arnold Schwarzenegger és Ben Affleck keveréke”. Tényleg hasonlít mindkettőre. Jeffrey azt mondta a Buzzfeednek: “Egy nap belenéztem a tükörbe, a szakállam egyre nagyobb volt és azt mondtam – Igen, ez az én arcom. Mármint ez vagyok én.”

novessz-szakallat-003

Régebben Jeffrey egy unalmas életet élt, nem is volt elégedett önmagával.

novessz-szakallat-004

De miután megnövesztette a szakállát, egyre jobb dolgok kezdtek el történni vele. “Mintha több tiszteletet kaptam volna másoktól”, mondta Jeffrey. “Több figyelmet, több nőt. Megnőtt az önbizalmam, és minden téren jobb lett az életem. Úgy érzem bármire képes vagyok.”

novessz-szakallat-010

“Felnőttem a szakállhoz.”

novessz-szakallat-005

“És a nők is imádják.”

novessz-szakallat-009

 “Egyszerűen máshogy néznek rám az emberek, több tisztelettel.”

novessz-szakallat-007

Mi a tanulság? Tégy magadnak egy szívességet, és növessz szakállat.

novessz-szakallat-011

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!