Mit akar a nő az ágyban? Nem azt, amit gondolnál!

no-az-agyban-1

Nehéz arról beszélni a nőkkel, hogy valójában mit is akarnak az ágyban. És ne gondolj semmi rosszra 😉 Próbáld ki (ha férfi olvasó vagy), kérdezd meg egy nő barátodat, és össze-vissza fog mindent mondani, csak a lényeget hagyja ki.

Készült egy kutatás, ahol komolyan megkérdezték, mit is akarnak a nők. Íme a legfőbb 5 vágyuk:

no-az-agyban-7

Csak kevesen szeretik a puha matracokat, a legtöbben a kemény matracokat preferálják. Jót tesz a gerincnek, kényelmesebben alszik rajta az ember, és kipihentebben ébred. Ez rányomja az ember egész napjára, sőt, egész életére a bélyegét.

no-az-agyban-3

Ha a földön fekszik a matracod, nem vesznek komolyan. A nők elmondása szerint ez egy amolyan határvonal a fiú, és a férfi kötött. Ha nem áll fix lábakon az ágymatracod, ne csodálkozz, hogy nem fognak elég komolyan venni.

no-az-agyban-4

A nők kifejezetten szeretik a zsúfolt ágyat, de persze ez nem elég. Fontos, hogy hetente legyen cserélve az ágynemű, mindig friss illata legyen, és az évszaknak megfelelő takaró legyen az ágyban. Igen, ez kicsit költségesebb, mint a férfiaknál megszokott 1 párna + 1 takarós megoldás, 2 havi mosásban. De nincs mit tenni.

no-az-agyban-5

A legolcsóbb, műanyag ágynemű nem éppen imponáló. A lista 4. helyén azt mondták a nők, hogy az ágynemű finomsága rendkívül fontos számukra. Költsd rá azt az extra pár ezer forintot ágynemű szettenként, hidd el, megéri.

no-az-agyban-6

A TOP 5 lista alján szerepel a szex. Miért csak itt? Mert a nők nem feltétlen asszociálnak a szexre az ágy szó hallatán. Mindenesetre ha kipipáltad az első 4 dolgot a listáról, már próbálkozhatsz az ötödikkel is 😉

 

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!