A 12 éves “Mini Monet”, aki már $2,5 milliót keresett festményeivel

A 12 éves angliai származású Kieron Williamsont nevezték ki az ország “Mini Monet”-jének, mivel impresszionista festményei olyan minőségi szinteket ütnek meg, mint a 19. századi Claude Monet-é, az impresszionizmus atyjáé. A lenti képeken láthatod is, egymás mellé tettük a fiatal tehetség, ás a francia Monet képeit.

Kieron pályafutása 5 éves korában kezdődöt, amikor hajókat kezdett rajzolgatni egy füzetbe. Szülei és a helyi művészi társadalom segítségével egyre kiforrottabbá váltak rajzai, megmutatkozott valódi tehetsége.

2009-ben, 7 évesen volt az első kiállítása, mely után futótűzként kezdett terjedni híre. Mára már több, mint $2.5 milliót keresett festményeivel!

fiatal-csodalatos-festo-1

A lenti képek egyik oldalán a fiatal tehetség képét látod, a másik oldalon pedig egy 19. századi Francia művészét. Meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

fiatal-csodalatos-festo-2

Megfejtés: A bal oldali kép Kieroné, címe “London monotone”. A jobb oldali  képet Claude Monet festette, címe “Snow scene at Argentuil”.

fiatal-csodalatos-festo-3

Megfejtés: A bal oldali képet Claude Monet festette, címe “The magpie”. A jobb oldali képet Kieroné, címe “Forest at dawn”.

fiatal-csodalatos-festo-4

Megfejtés: A bal oldali képet Monet festette, címe “Cliffs of the Porte D’Aval”. A jobb oldalit a fiatal művészünk festette, címe “Clifftop ponies”.

fiatal-csodalatos-festo-5

Megfejtés: A bal oldali kép Kieroné, címe “Distant barn”. A jobb oldali  képet Claude Monet festette, címe “Landscape at Vetheuil”.

fiatal-csodalatos-festo-7

Megfejtés: A bal oldali kép Kieroné, címe “Sunrise at Morston”. A jobb oldali  képet Claude Monet festette, címe “Regatta at Argenteuil”.

fiatal-csodalatos-festo-8

Megfejtés: A bal oldali képet Monet festette, címe “Path Through The Corn At Pourville”. A jobb oldalit a fiatal művészünk festette, címe “Figures at Holkham”.

Forrás: dailymail

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!