6 bájos karácsonyi dísz, amit saját kezűleg is egyszerűen elkészíthetsz

A karácsonyi díszek készítése elválaszthatatlan része az ünnepi készülődésnek. Akinek kevés az ideje, gyakran hagyatkozik az üzletek dekorációs kínálatára, pedig néhány perc alatt is lehet saját kezűleg egyedi díszeket készíteni.

Ha neked is kevés az időd, de különleges karácsonyi hangulatra vágysz, adunk néhány tippet, amivel te is könnyedén varázsolhatsz ünnepi hangulatot otthonodba.

Az alábbi videóban látható díszeket, dekorációs elemeket használhatod karácsonyfadíszként a fára, függődíszként az ajtóra, vagy akár használhatod kiegészítő dekorációnak a karácsonyi csomagolásra.

5 ágú csillag

Az alábbi videóban egy könnyen elkészíthető, de annál szebb csillag elkészítését próbálhatjuk ki, amit számos módon felhasználhatunk ünnepekkor a díszítéshez.

Hóember

Szeretnél egy ellenállhatatlan hóembert készíteni a gyerekekkel? Csak 1-2 hozzávaló kell és már kész is!

Pici karácsonyfa

A kávéfilter ma már felhasználó többek között dekorációs elemek elkészítéséhez is, így ma, a karácsonyi készülődés alkalmával karácsonyi köntösben nézhetitek meg.

Mikulás

Az alábbi videóban egy kedves kis mikulás figura elkészítését tanulhatjátok meg papírból, amit szintén többféleképpen felhasználhatunk ünnepekkor.

Ajándék zacskó

Készíts ajándék zacskót saját kézzel. Így akkora lesz, és olyan mintájú, amilyet te szeretnél. A következő videóban lépésről lépésre megnézheted, hogyan tudod megcsinálni.

Dekorációs ajándékdoboz

Ez a moduláris ajándékdoboz nagyon jól mutat asztali dekorációként, de karácsonyi díszként is megállja a helyét. Kísérletezz a különböző papírokkal és masnikkal is.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!