Ezrek teljesítik ennek a halálos beteg kisfiúnak a szülinapi kérését

A kis Danny ugyanis nagyon szeret levelet kapni. „Különösen azóta, mióta kiderült, hogy beteg és nem járhat óvodába. Azóta mindennél jobban várja a leveleket” – árulta el a kisfiú édesanyja, Carley.

Az anya elmondta azt is, kisfiát alig néhány hónapja agytumorral diagnosztizálták: egy rosszindulatú gliomát találtak nála, amit nem lehet megműteni. „Az orvosok szerint csupán a betegek 10%-a él másfél évnél többet a betegséggel, mi mégis bizakodunk.”

 „Tavaly november és december között összesen 33 sugárkezeléses terápián vett részt, most kéthetente kemoterápiára járunk” – tette hozzá Carley, aki azután mesélt kisfiáról az ABC News amerikai hírcsatornájának, hogy híre ment annak a kezdeményezésnek, amit ő indított, hogy meglephesse kisfiát a hatodik születésnapján.

kepeslap-dennynek-05
Forrás: Facebook/Carley Nickerson

Danny legnagyobb vágya ugyanis az volt, hogy postaládájukat gyakorlatilag elárasszák a levelek, ehhez pedig édesanyja a barátok, szomszédok és jószívű idegenek segítségét kérte.

kepeslap-dennynek-06
Forrás: Facebook/Carley Nickerson

Néhány hete írt egy rövid szórólapot, melyen megadta a címüket és arra kért mindenkit, ha az idejük engedi, küldjenek nekik néhány sort Danny hatodik születésnapjára, ami július 25-én lesz.

kepeslap-dennynek-04
Forrás: Facebook/Carley Nickerson

„Már felismeri a saját nevét a címzésen, és minden küldeménynek nagyon örül” – mondta az édesanya, majd hozzátette, mióta a szórólap felkerült az internetre gyakorlatilag a világ minden pontjáról kapnak üdvözlőlapot, sőt még ajándékcsomagot is.

kepeslap-dennynek-08
Forrás: Facebook/Carley Nickerson

Forrás: hir24

Ha ti is kedvet éreznétek, erre a címre írhattok képeslapot ennek a kisfiúnak: Danny Nickerson, P.O. Box 212, Foxboro, MA 02035.

Tetszett a fenti cikk?

Ha igen, oszd meg barátaiddal Facebookon!